gallery/attachments-Image-Logo-OV-4k_3

UPDATE CORONAVIRUS

Onze praktijk is tot 28 april gesloten voor alle fysieke behandelingen. Een substantieel deel van onze patiënten behoort tot groep kwetsbare mensen en in navolging van de richtlijnen van het RIVM en oproepen van de overheid willen wij graag onze bijdrage leveren om deze groep mensen te beschermen.

Behandelingen op afstand wel mogelijk! 

Wij hebben de mogelijkheid gecreëerd om u "op afstand" te behandelen. Dit doen we middels beeldbellen en telefonische consulten. Na de online intake kunnen we u dan een speciaal voor u gemaakt oefenprogramma e-mailen met duidelijke instructies en video's.

Voor vragen of het geven van adviezen zijn wij bereikbaar via de e-mail en de telefoon. Vindt u geen gehoor spreekt u dan alstublieft in dan bellen wij u terug zodra we in de gelegenheid zijn.

Wij willen iedereen heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode.

Marieke, Marion en Marjon

Fysiotherapie Optima Vita

Teylingerlaan 17a 

2171CB Sassenheim

0252 222366

06 20402576

info@optima-vita.nl

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.

Afspraak maken?  

http://www.fysiotherapie-vondellaan-leiden.nl/attachments/Image/red-31172_643
http://www.fysiotherapie-vondellaan-leiden.nl/attachments/Image/computer-297173_643
http://fysiotherapie-vondellaan-leiden.nl/attachments/Image/therapeut-

U kunt ons bellen op 0252 222366 of 06 20402576. Mochten wij niet direct opnemen dan zijn we aan het behandelen en willen wij u vragen in te spreken op het antwoordapparaat. Als u die inspreekt bellen wij u dezelfde dag nog terug.

U kunt een e-mail sturen naar info@optima-vita.nl.  Wij bellen of mailen u binnen een dag terug voor het maken van een afspraak.

Wilt u direct in contact met uw eigen therapeut komen? Ga dan even naar deze pagina en klik op de tekst e-mail van uw therapeut.