Fysiotherapie Optima Vita

Teijlingerlaan 17a

2171 CB Sassenheim

Tegenover SassemBourg

 

0252-222366 

06-20402576

Info@optima-vita.nl

Corona maatregelen

 

Update 18 december 2021

De persconferentie was duidelijk: fysiotherapiepraktijken blijven open. Onze therapeuten blijven veilig en verantwoord werken door steeds persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken en daar waar mogelijk afstand te bewaren.

 

Update 26 juni 2021

Voor fysiotherapeuten vervalt de verplichting een mondmasker te dragen tijdens de behandeling. De gezondheidscheck is welvoorwaarde net als het naleven van de hygienemaatregelen. 

 

Update 16 december 2020

Tijdens de huidige lockdown zijn wij open. wel houden we ons aan de bekende hygiene maatregelen en dragen wij mondmaskers. Bezoekers van de praktijk moeten ook een mondkapje dragen.

 

Update 28 september 2020

Neus-mondmaskers

 

De besmettingscijfers in de regio Leiden lopen snel op, daarom vinden wij het belangrijk om extra preventieve maatregelen te nemen om de kwetsbare groepen te beschermen.

Daarom hebben wij ook als fysiotherapiepraktijk besloten dat wij vanaf heden bij alle behandelingen die binnen de 1,5 meter plaatsvinden neus-mondmaskers zullen dragen naast alle maatregelen die er al waren, (zie de eerdere update van 16 augustus).

U kunt zelf als patient ook een neus-mondkapje dragen, wij vragen u die dan zelf mee te nemen.

 

 

Update: 16 augustus 2020

 

De praktijk is sinds begin mei weer open voor fysieke behandelingen. Het is echter wel erg belangrijk dat we ons houden aan extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

 

Belangrijk is dat we ons samen houden aan de volgende regels:

 

  • Bij griep of andere luchtwegklachten kunt u NIET naar de praktijk komen, wilt u dan telefonisch contact met ons opnemen?
  • We schudden geen handen.
  • We houden indien mogelijk 1,5 meter afstand.
  • U neemt uw eigen badhanddoek mee.
  • We wassen allebei onze handen voor en na de behandeling.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.

 

Als het nodig is, maken we gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen.

 

Op vakantie geweest?

Bent u in een land/regio geweest met de kleurcode oranje/rood als reisadvies? Dan vragen wij u pas een afspraak te maken na de geadviseerde quarantaine periode van 14 dagen. 

 

www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen